���������

Η επίσκεψή σας στο Kurland Spa

Από τη πρώτη στιγμή που γίνεστε επισκέπτης του χώρου μας, πρωταρχικό μας μέλημα είναι να προάγουμε την καλή υγεία & ευεξία και πάνω από όλα να φροντίσουμε μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια ώστε όλη αυτή η εμπειρία στο χώρο μας να σας μείνει αξέχαστη.

 

Με αυτή την αρχή ως βασικό γνώμονα παρακαλούμε όπως σεβαστείτε τη διαδικασία των λειτουργιών και ξεκινήστε το ταξίδι σας μαζί μας… 

 

  • Δεξιά της εισόδου του κτιρίου της Bergmann Kord όπου βρίσκεται το Kurland Spa λειτουργεί υπόγειο parking δίχως χρέωση. Εμείς θα αναλάβουμε την ασφαλή μεταφορά του οχήματος σας στο parking μας. Εσείς απλά αφήστε το αυτοκίνητο στην είσοδο του χώρου, ελάτε στην υποδοχή και αφήστε το κλειδί σας στον υπεύθυνο του χώρου ή στη ρεσεψιόν.

 

  • Το προσωπικό του Kurland Spa θα σας υποδεχτεί στο ισόγειο και παρακαλείσθε στην πρώτη σας επίσκεψη, για την καλύτερη και ασφαλέστερη διενέργεια των υπηρεσιών σας, να συμπληρώσετε το προσωπικό σας ιστορικό το οποίο προστατεύεται από το ιατρικό απόρρητο.

 

  • Κατόπιν οι θεραπευτές του Kurland Spa θα σας συνοδέψουν στον όροφο και είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία.

 

  • Μπαίνοντας στο χώρο του Spa παρακαλείσθε προκειμένου να συμβάλλετε και εσείς στο χαλαρωτικό περιβάλλον του χώρου να ρυθμίσετε το κινητό σας σε αθόρυβη λειτουργία ενώ παράλληλα καλό θα είναι οι συνομιλίες να γίνονται χαμηλόφωνα.

 

  • Ο χώρος των αποδυτηρίων μας είναι πλήρως εξοπλισμένος και σας παρέχουμε τον απαραίτητο ιματισμό (παντόφλες, μπουρνούζι, πετσέτα και μιας χρήσεως εσώρουχο). Επίσης διατίθενται ερμάρια για τη φύλαξη των προσωπικών σας αντικειμένων και σας προτείνουμε να αποφύγετε τιμαλφή ή αντικείμενα συναισθηματικής αξίας (σε περίπτωση απώλειας το Kurland Spa δε φέρει ευθύνη).

 

  • Για την ομαλή ροή των ραντεβού & για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση,παρακαλείσθε όπως προσέρχεσθε 10’ νωρίτερα από το προγραμματισμένο σας ραντεβού. Σε περίπτωση καθυστέρησης, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση,μειώνεται ο χρόνος της επιλεγόμενης υπηρεσίας και δεν διαφοροποιείται η χρέωση. 

 

  • Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους του Kurland Spa

 

Το Kurland Spa διατηρεί το δικαίωμά του να τροποποιήσει υπηρεσίες ή τιμές χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.