���������

Αντιγήρανση | Σύσφιξη

 

 

Θεραπεία Σύσφιξης & Ενυδάτωσης Προσώπου (Firming & Moisturizing Face Treatment)

 

 

Θεραπεία προσώπου κατάλληλη για την επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος με άμεσα συσφικτικά αποτελέσματα. Χαρίζει δέρμα σφριγηλό και ανανεωμένο και προάγει την φυσιολογική διαδικασία ανάπλασης.

 

Σταδιακά βελτιώνεται το οβάλ του προσώπου, λειαίνεται η υφή του δέρματος και επιτυγχάνεται μια πιο λαμπερή και νεανική όψη.

 

Διάρκεια: 60'

 

Τιμή: 60€

 

 

 

 

Facial Filler Treatment

 

 

Η συγκεκριμένη θεραπεία εφοδιάζει τα κύτταρα του δέρματος με Υαλουρονικό Οξύ και Κολλαγόνο, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την φυσική παραγωγή Υαλουρονικού Οξέος με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να ανακτά την ανθεκτικότητα της, να αυξάνεται η πυκνότητα του δέρματος και παρατείνεται η νεανική της όψη.

 

Ειδική πρωτεϊνούχα μάσκα εφαρμόζεται σε πρόσωπο και λαιμό βελτιώνοντας άμεσα την υφή της επιδερμίδας και το βάθος των γραμμών.

 

Συνιστάται κύκλος 4- 6 συνεδριών για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Διάρκεια: 60'

 

Τιμή: 65€

 

 

 

 

Gold Face Treatment

 

 

Ισχυρή αντιγηραντική θεραπεία η οποία έχει δημιουργηθεί για να ενεργοποιήσει τη σύνθεση κολλαγόνου,ελαστίνης και Υαλουρονικού Οξέος και να επαναφέρει άμεσα την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα της επιδερμίδας. 

 

Οι ρυτίδες έκφρασης μειώνονται σε βάθος, το οβάλ του προσώπου επαναπροσδιορίζεται και η επιδερμίδα αναγεννάται. 

 

Μία πλούσια μάσκα από χαβιάρι τοποθετείται στο πρόσωπο, σε συνδυασμό με μάσκα lift για την περιοχή του λαιμού και ο αναγεννητικός ορός λειαίνει τις γραμμές μειώνοντας ορατά το βάθος τους.

 

Συνίσταται κύκλος 4-6 συνεδρίων για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Διάρκεια: 75'

 

Τιμή: 70€

 

 

 

 

Θεραπεία Hydradermie Lift by Guinot

 

 

Αρχικά επιτυγχάνεται αποτοξίνωση του δερματος  απελευθερώνοντας την ενέργεια και φωτεινότητα του προσώπου και στη συνέχεια πραγματοποιείται ενδυνάμωση των μυών χαρίζοντας τόνωση, ανόρθωση και σύσφιξη. 

 

Η εμφάνιση  του λαιμού βελτιώνεται, το περίγραμμα του προσώπου γίνεται πιο σφριγηλό, τα ζυγωματικά αναδεικνύονται και η περιοχή των ματιών ξεκουράζεται και ανορθώνεται.

 

Συνιστάται κύκλος 4-6 συνεδριών για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Διάρκεια: 80'

 

Τιμή: 80€

 

 

 

 

Θεραπεία Hydradermie Deluxe by Guinot

 

 

Θεωρείται η πιο εξειδικευμένη και αποτελεσματική θεραπεία προσώπου .Είναι πλούσια σε ενυδατικά και αντιγηραντικά στοιχεία, οξυγονώνει τους ιστούς και ανορθώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου χαρίζοντας πλήρη ανανέωση.

 

Η συγκεκριμένη θεραπεία δρα διπλά ενάντια στα σημάδια του χρόνου: Ενυδατώνει και θρέφει αποτελεσματικά την επιδερμίδα ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται μυική σύσφιξη βελτιώνοντας δραστικά την υφή, την ελαστικότητα και τη φωτεινότητα του δέρματος.

 

Συνιστάται κύκλος 4- 6 συνεδριών για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Διάρκεια: 120'

 

Τιμή: 120€