���������

Ενυδάτωση

 

Classic Face & Eye Treatment

 

 

Στην συγκεκριμένη θεραπεία τα κλασσικά βήματα μιας περιποίησης προσώπου αναλαμβάνουν να τονώσουν και να ανανεώσουν την επιδερμίδα σας.

 

Η αισθητικός επιλέγει τα κατάλληλα προϊόντα ντεμακιγιάζ, πήλινγκ, μάσκας,  κρέμας προσώπου &  ματιών και φροντίζει για την άμεση αναζωογόνηση και λάμψη του δέρματος σας.

 

Μπορεί να συνδυαστεί με μασάζ σώματος για ολοκληρωτική ανανέωση.

 

Διάρκεια: 30'

 

Τιμή: 40€

 

 

 

Ενυδατική Θεραπεία Προσώπου

 

 

Πλούσια ενυδατική θεραπεία προσώπου που ενδείκνυται για ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα. Η επιδερμίδα απορροφά εσωτερικά την υγρασία  η οποία επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα .

 

Μετά το τέλος της θεραπείας αισθάνεστε το δέρμα σας πιο απαλό και ελαστικό.

 

Διάρκεια: 60'

 

Τιμή: 50€

 

 

 

Pearly Aqua Face Treatment

 

Μικροσφαιρίδια μαργαριταριών σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C. Αναπληρώνουν τη χαμένη υγρασία του δέρματος ενώ ταυτόχρονα λειαίνουν και απαλύνουν τις πρώτες γραμμές έκφρασης.

Η πολυβιταμινούχα μάσκα παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη το δέρμα και αυξάνει άμεσα τη σφριγηλότητα και την αίσθηση απαλότητας του δέρματος.

 

Συνιστάται κύκλος 4- 6 συνεδριών για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Διάρκεια: 60'

 

Τιμή: 60€

 

 

 

 

Hydradermie “HydraPlus” by Guinot

 

 

Πολύτιμα δραστικά συστατικά διεισδύουν ακόμα πιο βαθιά στο δέρμα σας μέσω ιονισμού, με στόχο να αναπληρώσουν την ενυδάτωση και την θρέψη της επιδερμίδας σας. Το πρόσωπο λάμπει, είναι πιο ελαστικό, η περιοχή των ματιών ξεκουράζεται και η υγεία του δέρματος σας αποτυπώνεται στο πρόσωπο σας.

 

Συνιστάται κύκλος 4- 6 συνεδριών για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Διάρκεια: 80'

 

Τιμή: 80€