���������

Θεραπείες Ματιών

Η περιοχή των ματιών αποτελεί μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου και είναι σημαντικό να την περιποιούμαστε τόσο στην καθημερινότητα μας αλλά και να συνδυάζουμε την φροντίδα της περιοχής  με έναν κύκλο εξειδικευμένων θεραπειών.

 

Με την συμβουλή της αισθητικού μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη θεραπεία για την περιοχή των ματιών σας.

 

 

 

 

Classic eye treatment

 

 

Συνιστάται για την πρόληψη ή αντιμετώπιση ρυτίδων, μαύρων κύκλων  και γενικότερα για την τόνωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών.

Ειδικές αποσυμφορητικές κινήσεις μασάζ ξεκουράζουν τα μάτια,βελτιώνουν την κυκλοφορία της περιοχής και συνδυαστικά με την αντιγηραντική μάσκα ματιών απαλύνουν και λειαίνουν οι γραμμές.

Συνδυάζεται ιδανικά με θεραπεία ενυδάτωσης ή βαθύ καθαρισμό προσώπου. 

 

Διάρκεια - 35'

 

Τιμή - 35€

 

 

 

Caviar Eye Treatment

 

 

Ενισχυμένη θεραπεία ματιών με χαβιάρι, γνωστό για τις αντιγηραντικές και συσφικτικές του ιδιότητες.Eνδείκνυται για μαύρους κύκλους και οιδήματα, λειαίνει τις ρυτίδες και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος γύρω από την περιοχή των ματιών.

Ο αντιγηραντικός ορός τονώνει την κυκλοφορία γύρω από τα μάτια και τα ειδικά caviar eye patchαναζωογονούν,τονώνουν και φωτίζουν την επιδερμίδα της περιοχής των ματιών.

 

Διάρκεια - 45'

 

Τιμή - 45€

 

 

 

Θεραπεία Hydradermie Ματιών by Guinot

 

 

Η πιο εξελιγμένη θεραπεία ματιών στοχεύει στην ανόρθωση και στην ορατή βελτίωση της περιοχής. 

Δρα βαθιά στους ιστούς και στους μυς και αντιμετωπίζει ρυτίδες, μαύρους κύκλους και η περιοχή τονώνεται χαρίζοντας ένα άμεσο «λίφτινγκ» αποτέλεσμα.

Οι γραμμές έκφρασης λειαίνουν και από την πρώτη εφαρμογή νιώθετε  την περιοχή των ματιών πιο ξεκούραστη.

 

Διάρκεια - 50'

 

Τιμή - 55€