���������

Απολέπιση Σώματος (Body Peeling)

Απολαυστική θεραπεία σώματος για βαθύ καθαρισμό του δέρματος με φυσικές συνταγές επωνυμίας Kurland. Επιλέξτε το πήλινγκ που σας ταιριάζει και αφεθείτε στα χέρια των θεραπευτριών να επαναφέρουν την υγεία και την λάμψη της επιδερμίδας σας.

Το πήλινγκ μπορεί να πραγματοποιηθεί χειρωνακτικά σε θερμαινόμενη επιφάνεια ή να συνδυαστεί με το Herbal steam bath.

 

 

Kessa

 

Απολέπιση με το παραδοσιακό μαροκινό γάντι Kessa που χρησιμοποιείται για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και απελευθερώνει τα νεκρά κύτταρα ενώ παράλληλα προκαλεί τόνωση του κυκλοφορικού.

 

Αναβιώνετε την ολοκληρωμένη ανατολίτικη περιποίηση κάτω από τον έναστρο ουρανό σε ειδικά θερμαινόμενο πάγκο, σε καμπίνα διακοσμημένη από πινελιές Ανατολής.

 

Το γάντι μουσκεύεται σε ειδικό δοχείο με αγνό σαπούνι Μασσαλίας και οι θεραπεύτριες με απαλές κυκλικές κινήσεις φροντίζουν το σώμα σας να αποκτήσει μία απαλή και ανανεωμένη επιδερμίδα.

 

Διάρκεια: 25'

 

Τιμή: 35€

 
 

 

 

Sea Salt Peeling

 

Αλάτι Ιμαλαΐων, αλάτι Νεκράς θάλασσας και ακατέργαστο θαλασσινό αλάτι συνδυάζουν ένα  πολύτιμο μείγμα το οποίο διεγείρει την κυκλοφορία, οξυγονώνει τα κύτταρα και ανανεώνει την επιδερμίδα.

 

Συνδυάζεται με ζεστό μείγμα φυτικών αιθέριων ελαίων που περιλαμβάνουν βιταμίνες, πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία επιτυγχάνοντας βαθύτερη θρέψη της επιδερμίδας.

 

Διάρκεια: 25'

 

Τιμή: 30€

 

 

 

 

Brown Sugar Scrub

 

Τα πολύτιμα ενυδατικά συστατικά της μαύρης ζάχαρης χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με μείγμα ζεστών ελαίων για την απολέπιση της ξηρής ή αφυδατωμένης επιδερμίδας.

 

Η μαύρη ζάχαρη κάνει ήπια απολέπιση και συμβάλει στην διατήρηση της υγρασίας του δέρματος σε φυσιολογικά επίπεδα και επιτρέπει στην επιδερμίδα να ανακτήσει την ελαστικότητα της.

 

Διάρκεια: 25'

 

Τιμή: 30€